16-04-2018

Kip

Kan je ook allergisch zijn voor groenten? Of gewoon voor gezond en lekker eten? Misschien wel. Horace Andy brak het in ieder geval behoorlijk op. Zijn dagelijkse dieet van Kentucky Fried Chicken had ie vanavond doorbroken door kip van de catering te eten. Iedereen was er over te spreken geweest, maar de oude baas trok het niet. De kip kwam er weer uit. 
Veertig minuten voor de show moest beginnen was ik mijn flitsers in de lift aan het zetten en kwamen er twee oude mensen voorbij geschuifeld. Dat bleken Horace en zijn vrouw. Voetje voor voetje op weg naar het hotel. Oké, da's interessant.



De rest van de band maakte zich geen zichtbare zorgen, die staken er nog maar eens eentje op. De wietwalm kwam bijna vloeibaar onder de deur van de backstage rookruimte uit. De drummer stond tegen de deur van de drankopslag aan te duwen. "Why won't it open? My drink is in there and my phone! Man, I've got to get in my dressing room."
Ik zeg - The dressing rooms are upstairs, en ik wijs omhoog.
"Ah, right, thanks man"

Horace kwam precies op tijd terug voor de show en zag er al iets beter uit. Of de liftfoto na de show kan= Natuurlijk. De band gaat op, speelt een nummer. De bassist kondigt de zanger aan en ze spelen een tweede nummer. Naar mate dat vordert zie je ze elkaar aankijken met een blik van:"Waar blijft ie, hij had er al moeten zijn?". Bleek dat ie backstage toch eerst nog zelf ook een toeter in brand moest zetten. Zichtbaar opgeknapt komt ie tijdens het derde nummer het podium op gewandeld. 

Goeie show, strakke band, ongelooflijk strak als je meetelt wat er gerookt was. 
De zaal danst, Horace zelf ook. 
Morgen gewoon weer KFC.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten