14-03-2013

Even er uit

Over het fietspad reden drie jongens die luidkeels de seksuele voorkeur van elkaars vaders bespraken. Meteen gevolgd door kwalificaties over het beroep van een van de moeders.

Aan deze kant van van het hek van de kinderboerderij liep een gezin voorbij waarvan de vader zich stoorde aan hun gedrag. Hij nam het heft in eigen hand en maande hen tot kalmte. Die fietsende jongens wensten hem een erfelijke aandoening toe, waarop hij hen verzocht af te stappen opdat hij de staat van hun respectievelijke gebitten kon modificeren. 

Een andere vader vond op zijn beurt dit weer te ver gaan en verzocht in het bijzijn van zijn dochter, de eerstgenoemde vader zijn taal aan te passen. Deze antwoordde dat hij er niet op stond te wachten dat meer deelnemers zich in de discussie mengden. De te voorspellen reactie hierop volgde direct in de vorm van een opgestoken vinger. De jongens op de fiets waren ondertussen de hoek om. Dochterlief liet de inhoud van haar zak chips op de grond vallen en zette het direct op een brullen. 
De rust was weer wedergekeerd. En ik stelde nog eens scherp op een natte eend.

 Weh, weh weh

Geen opmerkingen:

Een reactie posten