26-02-2016

Geiten

"Voor een stel introverte tieners met podiumangst staan ze best spontaan op het podium".
Gek hoe een zin binnen kan sluipen en blijven hangen. Het klopte ook helemaal.
Naar de grond kijkend speelden ze hun liedjes. Alsof het een vergissing was dat ze hier geboekt waren. Op de foto in de lift na het optreden was het van hetzelfde laken een pak.
Een afgeronde conservatorium studie was volgens de bio wat hen verbondt. Misschien zou een workshop "Spreken in het openbaar" of "Bewegen op een podium" een goeie investering zijn. Hun houding bleek wel aanstekelijk, het publiek stond er ook bij alsof ze net een klein beetje in de broek gepoept hadden. Een avond om nooit meer te vergeten.



Gelukkig kwam ik backstage Reverend Deadeye tegen. Hij had net het voorprogramma in de grote zaal verzorgd en stond nu aan een whsky te nippen. Een half jaar geleden sprak ik hem, op dezelfde plek, uitgebreid over zijn geitenboerderij in Denver, Colorado. Hij runde daar een dierenopvang en geitenkwekerij. Nu bleek zijn relatie gestrand, had ie de boerderij verlaten en plannen om naar Zwitserland te verhuizen. Vrienden had ie al daar, waarschijnlijk ook al werk op een boerderij, begon ie opnieuw.
Maar wel blijven touren? "Yeah man, see you in six months here again man".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten